Over ons

Kinderspeelpaleis Twinkle Star is in januari 2014 opgezet door Dianah Seoud. Dianah heeft naast de ervaringen met haar eigen vier kinderen inmiddels ook veel ervaring opgedaan in de kinderopvang. Zo is zij in het verleden begonnen als gastouder, waarna zij haar eigen gastouderbureau heeft opgezet. Nadat zij verhuisd is naar Almere heeft zij in Amsterdam en Almere gewerkt als leidinggevende en vestigingsmanager. Dianah is in het bezit van een SPW-diploma en het diploma HBO-manager kinderopvang.


Dianah is naast directrice van Twinkle Star ook leidinggevende van alle vestigingen in Almere-stad


In Almere-buiten geeft Marieke Kollmann leiding aan beide vestigingen. Marieke heeft een SPH-diploma en heeft ervaring in de jeugdzorg. Voordat Marieke bij Twinkle Star kwam heeft zij in Almere en Amstelveen gewerkt als leidinggevende.


Dianah en Marieke werken beide met een vast team. Uiteraard omdat dit de basisveiligheid van de kinderen ten goede komt. Daarnaast werken zij hard om de kwaliteit van de kinderopvang hoog te houden en zij menen dat dit het beste gaat met een vast, sterk team, waarbij alle neuzen dezelfde kant op staan.