Algemeen

Openingstijden

Geopend van 6.30 uur tot 19.oo uur

Twinkle Star biedt ruime openingstijden en diverse pakketten.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden:

Reguliere dagopvang:  dit is een hele dag vanaf 7:30 tot 18:00 uur.
Halve dagopvang: dit is opvang vanaf 7:30 tot 13:00 uur of van 12:30 tot 18:00 uur.
Verlengde opvang: extra opvang in de ochtend, vanaf 6:30 of 7:00 uur.
Of aan het einde van de dag van *18:30 tot 19:00 uur.
(*Alleen bij voldoende animo)

Eten en verzorgingsproducten zijn altijd inclusief.

Vanuit onze visie menen wij dat het niet in het belang van de kinderen is om minder dan twee dagdelen per week op zijn of haar groep te komen en om dezelfde reden bieden wij ook geen flexibele plaatsen meer aan.

Ons voedingsbeleid

Gezonde voeding draagt bij aan een goede ontwikkeling van je kind. Daarom volgen wij de adviezen voor de kinderopvang van het Voedingscentrum.

Dat betekent onder andere dat wij:

  • Vooral producten uit de Schijf van Vijf
  • De hoeveelheid zout, suiker en verzadigd vet die kinderen binnenkrijgen beperken, en zorgen dat ze voldoende vezels binnenkrijgen.
  • Feestjes gezond vieren. Daarom vragen we aan ouders om traktaties klein en niet te calorierijk te maken. Niet-eetbare traktaties zijn een leuk alternatief.
  • Ons houden aan vaste eetmomenten, waarbij we rustig aan tafel eten. Onze medewerkers eten samen met de kinderen, begeleiden ze bij de maaltijd en hebben een voorbeeldfunctie.
  • Voor baby’s een eigen voedingsschema gebruiken, dat we met de ouders/verzorgers afstemmen. We stemmen ook het geven van de eerste hapjes af.

Nieuwsgierig naar ons hele voedingsbeleid? Bekijk hem hier!

Scherpe tarieven

Wat u uiteindelijk betaalt voor de kinderopvang hangt af van de hoogte van uw kinderopvangtoeslag.

Voor de dagopvang (Kinderdagverblijf 0-4 jaar) is het bruto uurtarief € 8,46 per uur en voor de naschoolse opvang (buitenschoolse opvang 4-12 jaar) is het bruto uurtarief € 7,27 per uur.

Onze tarieven worden elk jaar in januari, na overleg met de oudercommissie, opnieuw afgestemd op de nieuwe vergoeding van de belastingdienst. Zo betaalt u nooit te veel.

Vanuit onze visie menen wij dat het om sociaalemotionele redenen, niet in het belang van de kinderen is, om minder dan twee dagdelen per week op zijn of haar groep te komen. Dit betekent dat wij geen contracten aangaan voor minder dan twee halve dagen per week.

 

Kinderopvangtoeslag

Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. De hoogte van de toeslag is onder meer afhankelijk van het inkomen van beide ouders. Je ontvangt de toeslag via de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst. Hier kunt u tevens een proefberekening maken, zodat u meteen ziet wat de opvang u uiteindelijk gaat kosten.

Wij zijn natuurlijk bereid om voor u een vrijblijvende offerte op te stellen, op basis van de door u gewenste dagen/dagdelen.

 

 

 

 

 

v

Testimonials

Wat ouders van ons vinden

Super fijne opvang met veel aandacht voor de kinderen!
En niet te vergeten de leuke uitjes elke vakantie met de liefste juffen!

 

Fancy

Mijn dochter Zyanne gaat nu al een aantal jaar met heel veel plezier naar de BSO van Twinkle Star want de medewerkers zijn altijd zorgzaam, behulpzaam en tijdens studiedagen of vakanties gaan ze altijd leuke dingen doen. Ben ook heel blij dat ze altijd meedenken en dat er de mogelijkheid bestaat dat onze kinderen hun zwem diploma A kunnen halen, dit is echt ideaal voor ouders die meerdere dagen werken. Bedankt voor de goede verzorging van mijn kind in al die jaren blijf zo doorgaan! Groetjes van ons.

 

Charlene

Wil je ook je ervaring met ons delen?
Mail het ons.