Algemeen

Openingstijden

Geopend van 6.30 uur tot 19.oo uur

Twinkle Star biedt ruime openingstijden en diverse pakketten.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden:

Reguliere dagopvang:  dit is een standaard dag vanaf 7:30 tot 18:00.

Verlengde opvang: extra opvang in de ochtend, vanaf 6:30 of 7:00.
Of aan het einde van de dag van *18:00 tot 19:00.
(*Alleen bij voldoende animo)

Eten en verzorgingsproducten zijn altijd inclusief.

Vanuit onze visie hechten wij veel waarde aan vaste groepen en vaste gezichten en menen wij dat het  voor de emotionele veiligheid van belang is dat de kinderen de kans krijgen om een band op te bouwen met de andere kinderen en hun vaste pedagogisch medewerkers. Om deze rede bieden wij daarom geen halve dagopvang en flexibele opvang,

Ons voedingsbeleid

Gezonde voeding draagt bij aan een goede ontwikkeling van je kind. Daarom volgen wij de adviezen voor de kinderopvang van het Voedingscentrum.

Dat betekent onder andere dat wij:

  • Vooral producten uit de Schijf van Vijf
  • De hoeveelheid zout, suiker en verzadigd vet die kinderen binnenkrijgen beperken, en zorgen dat ze voldoende vezels binnenkrijgen.
  • Feestjes gezond vieren. Daarom vragen we aan ouders om traktaties klein en niet te calorierijk te maken. Niet-eetbare traktaties zijn een leuk alternatief.
  • Ons houden aan vaste eetmomenten, waarbij we rustig aan tafel eten. Onze medewerkers eten samen met de kinderen, begeleiden ze bij de maaltijd en hebben een voorbeeldfunctie.
  • Voor baby’s een eigen voedingsschema gebruiken, dat we met de ouders/verzorgers afstemmen. We stemmen ook het geven van de eerste hapjes af.

Nieuwsgierig naar ons hele voedingsbeleid? Bekijk hem hier!

Scherpe tarieven Wat u uiteindelijk betaalt voor de kinderopvang hangt af van de hoogte van uw kinderopvangtoeslag.

Voor de dagopvang (Kinderdagverblijf 0-4 jaar) is het bruto uurtarief in 2024 € 10,12 per uur en voor de naschoolse opvang (buitenschoolse opvang 4-12 jaar) is het bruto uurtarief € 9,12 per uur.

Onze tarieven worden telkens opnieuw afgestemd op de indexering van de belastingdienst. Zo betaalt u bij Twinkle Star nooit teveel.

Kinderopvangtoeslag

U kunt tot maximaal 230 opvanguren per maand en per kind vergoed krijgen. Dit maximum geldt vanaf 2023 voor iedereen die recht heeft op kinderopvangtoeslag. Het maakt niet meer uit hoeveel uur u werkt. En ook niet of u bijvoorbeeld werkt of studeert.

Gebruikt u minder dan 230 opvanguren per maand? U mag de uren die u over hebt het hele jaar nog opmaken. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als u of uw toeslagpartner stopt met werken en u geen recht meer hebt op kinderopvangtoeslag. Lees hoe dit werkt bij Kan ik nog opvanguren opmaken als ik niet werk?

Hoeveel toeslag u krijgt, hangt af van uw inkomen én van de kosten die u maakt voor de opvang.

En hebt u meer kinderen die naar de opvang gaan? Dat kan gunstig zijn, want soms krijgt u dan een groter deel van de opvangkosten vergoed. Ook daarvoor kijken we naar uw inkomen.

Wilt u weten hoeveel u kunt krijgen? Maak een proefberekening.
(Bron: Belastingdienst.nl)

Wij zijn natuurlijk bereid om voor u een vrijblijvende offerte op te stellen.

 

 

 

 

 

v

Testimonials

Wat ouders van ons vinden

Super fijne opvang met veel aandacht voor de kinderen!
En niet te vergeten de leuke uitjes elke vakantie met de liefste juffen!

 

Fancy

Mijn dochter Zyanne gaat nu al een aantal jaar met heel veel plezier naar de BSO van Twinkle Star want de medewerkers zijn altijd zorgzaam, behulpzaam en tijdens studiedagen of vakanties gaan ze altijd leuke dingen doen. Ben ook heel blij dat ze altijd meedenken en dat er de mogelijkheid bestaat dat onze kinderen hun zwem diploma A kunnen halen, dit is echt ideaal voor ouders die meerdere dagen werken. Bedankt voor de goede verzorging van mijn kind in al die jaren blijf zo doorgaan! Groetjes van ons.

 

Charlene

Wil je ook je ervaring met ons delen?
Mail het ons.