Algemene Informatie

Welkom bij Kinderspeelpaleis Twinkle Star.

Twinkle Star is een kleinschalig kinderdagverblijf gelegen in de bouwmeesterbuurt in Almere-buiten. Twinkle Star   staat voor professionaliteit, gezelligheid, persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer. Ons kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar) heeft 16 kindplaatsen. Door onze kleinschaligheid is de opvang intiem en is er ruimte voor persoonlijk contact met de ouders.

Pedagogische Informatie

Het hoofddoel van Twinkle Star is aan kinderen opvang en verzorging te bieden in een veilige en huiselijke omgeving. Spelenderwijs en ongemerkt werken we aan de pedagogische en persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. Twinkle Star heeft een omgeving gecreëerd waar de kinderen vrij kunnen spelen, activiteiten kunnen ondernemen en tegelijkertijd hun talenten kunnen ontwikkelen.

Wennen

Het eerste bezoek aan de opvang is altijd heel spannend voor u en uw kind. Wij raden u aan om de eerste dag samen met uw kind naar de opvang te komen en de tijd te nemen om even samen rond te kijken en eventueel even samen te spelen, zodat uw kind kan wennen aan de nieuwe omgeving. Na de eerste dag wordt besproken hoe de wenperiode verder ingericht gaat worden. Het verloop van zo’n periode is namelijk voor ieder kind anders.